Wie ben ik

Rob Vredevoort  |  Erkend Hypotheek Adviseur
Na mijn diensttijd bij de Koninklijke Marine te hebben vervuld, ben ik in 1984 gaan werken bij een Hypotheekbank in Amsterdam. Ik heb daar 4 jaar gewerkt op afdeling Verzekeringen en heb me daar voornamelijk bezig gehouden met het administratief verwerken en beoordelen van levensverzekeringen. Na vier jaar ben ik door middel van een interne sollicitatie cliëntenadviseur geworden op het regiokantoor van deze bank.

Na ook hier vier jaar gewerkt te hebben ben ik samen met een collega accountmanager overgestapt naar een groot makelaarskantoor in Amsterdam om daar met elkaar een financiële dienstverlening op te zetten. Na 5 jaar fulltime als hypotheekadviseur werkzaam te zijn geweest, ben ik accountmanager geworden bij een van de grootste universal life levensverzekeraars in Nederland voor de regio Amsterdam. Daar was ik verantwoordelijk voor alle hypotheek- en pensioenkantoren, heb daar trainingen gegeven voor bestaande en nieuwe relaties en heb me bezig gehouden met productontwikkeling.

Uiteindelijk heb ik in 1999 besloten om mij als zelfstandig ondernemer volledig te richten op het adviseren van Hypotheken en Pensioenen voor voornamelijk de particuliere markt.

Kracht
De kracht van ons huidige bedrijf is, naast een persoonlijke benadering, dat ik letterlijk bij de mensen thuis komen om gezamenlijk te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Door eigen aanstellingen bij maatschappijen en door middel van samenwerkingsverbanden met inkoopcombinaties kan ik met ALLE maatschappijen in Nederland samenwerken. Met een soort helicopterview bekijken wij samen met de klant welke mogelijkheden en acties er thans in de markt zijn. Door de vele wijzigingen in producten, acties, belastingplannen en fiscale spelregels, is het voor particulieren vaak moeilijk een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden die er zijn. Uiteraard zijn we hier graag behulpzaam bij.

Naast het werk vind ik eigenlijk teveel dingen leuk. Zolang het maar gezellig is en er fijne mensen om mee heen zijn vind ik het goed. Sporten, vakanties, lekker eten en uitgaan doe ik graag. Doordat ik een kantoor aan huis heb blijft er ook voldoende tijd beschikbaar om me met mijn gezin bezig te houden.

Mocht u meer willen weten dan kan dat natuurlijk altijd. Schroom niet om hiernaar te vragen.

Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen kunt u tijdens vakantie of ziekte terecht bij:
Karen Ottenhof  |  Erkend Financieel Adviseur